Donderdag 8 september

Donderdag 8 september


Hoi allemaal!

Vandaag was het op zich een rustig dagje. Ik begon weer met een aantal schriften uitdelen en een spelletje uitknippen voor de kids. De leerlingen kwamen binnen en begonnen rustig aan hun begin taak. Daarna zijn ze bezig geweest met Spelling, Rekenen, Wijs en Taal. Ik liep rondjes zodat ik eventueel hun vragen kon beantwoorden.

De hele ochtend heb ik naast een leerling gezeten die het moeilijk vind om zicht te kunnen concentreren en om mee te kunnen doen met de les. Dit ging erg goed en zo kon ik er gelijk gebruik van maken om kennis te maken met deze leerling.

Tussen de middag heb ik leesmapjes gemaakt voor de kinderen. Eerst alles uitgeprint, gaatjes gemaakt en in een mapje gestopt. EN DIT 24 KEER!!!  EN HET WAS ZO LEUK OM TE DOEN!! 😉

Bij het buiten spelen was er een conflict gaande. Twee leerlingen waren elkaar aan het uitlokken en ik moest er gewoon echt tussen blijven staan. Eentje bleef maar door schelden en wou maar niet stoppen. Ik zei elke keer dat het genoeg was en moest stoppen. IK was ten einde raad want hij bleef maar doorgaan. Ik deed nog een laatste poging en zei tegen hem: ¨ Denk je dat je gewoon normaal in de rij kan lopen? Want anders blijf ik je handje vasthouden.¨  Hij zei ja en ging gelukkig ¨ normaal ¨ verder. Weet jij hoe je het anders kan aanpakken? Laat het mij hieronder weten!

Toen kregen de kinderen geschiedenis en daarna mochten ze lekker naar gym. Ik bleef op school om weer AK- toetsen na te kijken. Dit was best wel ingewikkeld, dus ik heb het ook gewoon een aantal keer fout gedaan. Je ziet boven een aantal toetsen doorgekraste cijfers staan en een goed cijfer. Ik ben dus weer lekker bezig geweest! : o

Tot morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *