Update over mijn stage

Hoi allemaal!

Hier even een update over hoe het gaat op mijn stage. Zoals je misschien las op mijn voorpagina wou ik een dagboek bijhouden over mijn stage. Maar dat is flink mislukt. Ik heb nu al 7 maanden niks geschreven!!!! 🙁 Mijn excuses.update

Een van de redenen is dat ik het lastig had op mijn stage en in een moeilijke periode zat . ( Klik op deze link om hierover meer te lezen ) En ik ben op dit moment erg druk bezig met school. Het tweede jaar als onderwijsassistent is drukker dan ik had gedacht…. Ik heb al een paar examens moeten maken en tussendoor nog eens veel huiswerk en daardoor kreeg kreeg ik echt stagestress!  Maaarrrrr het goede nieuws dat het super goed gaat op mijn stage! Een betere band met mijn leerlingen, collega’s en met mijn top begeleider! Dat zijn al een paar dingen wat er voor zorgt dat je zin hebt in je stage! We zijn ook nog gezellig met zijn allen met schoolreis naar Drievliet geweest. Dit was super gezellig en dit zorgde ook weer voor een goede band tussen mij en de leerlingen.

Ik voel me steeds meer thuis op deze stageplek…. maar ja.. Dan is het natuurlijk weer bijna het einde van het schooljaar! Dat is altijd zo. Ik hoop dat ik de laatste 4 weken nog ga genieten van mijn groep.

NU even iets anders…!

Ik weet al voor volgend jaar op welke school ik ga stage lopen en welke groep ik mag doen.

Trom geroffeeeeelllll:

JAAAAA GROEP 3!!! Ik ben echt super benieuwd hoe dat jaar zal verlopen én ik hoop natuurlijk dat ik actiever ben op deze site! Groep 7 was echt super pittig voor mij. Pluspunt is dat ik wel erg veel heb geleerd hierdoor.

Nog even 4 weekjes vol houden en dan afscheid nemen van deze school, mijn begeleiders en mijn groep. Ik zal ze stiekem wel missen hoor :p

Dit was even een korte update maar….

Tot de volgende keer!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *